Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vastuullisempaa ja tehokkaampaa lattioiden puhdistusta BONASTREN laikoilla

24.02.2021

OIKEAT LAIKAT OIKEAAN PAIKKAAN

BONASTRE SYSTEMS on valmistanut timanttipuhdistuslaikkoja ja timanttihiontalaikkoja yli 25 vuotta. Aloitimme niiden maahantuonnin ja myynnin koronavuoden 2020 lopulla. Ensimmäisenä laitoimme oman 30 vuoden käytännön kokemuksemme lattioiden hoidosta peliin ja testasimme laikkoja eri materiaaleilla ja eri olosuhteissa.

Tulokset yllättivät meidät kokeneet ammattilaiset ja päätimme kertoa asiasta ja kouluttaa muitakin ammattilaisia tehokkaaseen ja vastuulliseen lattianhoitoon.Ekkeberg_marmorin_peruspesu.jpg

BONASTRE PADS ovat luonnonkivi- ja mosaiikkibetonipinnoille, vinyyli- ja linoleumilattioille tarkoitettuja hiontalaikkoja, joita käytetään olemassa olevilla siivouskoneilla. Yhdistelmäkoneilla, lattianhoitokoneila tai pienemmillä laitteilla. Puhdistusaineena käytetään yleensä vain vettä. Joko hanavettä tai puhdistettua vettä. Katso tästä valmistajan tuotevideo. Näiden laikkojen käyttäminen on helppoa integroida olemassa olevaan palveluohjelmaan ja lattia pysyy puhtaana ja edustavana pelkällä vedellä. Ja se on vastuullista palvelua, eikö vain.

BONASTRE DUO on ylläpitolaikka, joka puhdistaa ja ylläpitää kiiltoa samanaikaisesti. Sitä käytetään lähinnä yhdistelmäkoneella. Puhdistusaineena käytetään yleensä vettä. Bonastre Duon käyttöikä riippuu lattian kunnosta, eli siitä kuinka karhea tai kuinka kuluttavasta, siis laikkaa kuluttavasta, materiaalista se on tehty. Esimerkiksi pehmeät kivilattiat kuluttavat timanttilaikkoja enemmän kuin kovat kivilattiat. Vinyylilattioilla tässä asiassa ei ole niin suuria eroja. Joka tapauksessa yhdellä Bonastre Duo laikalla voidaan ajaa yli 75 000 m2. Katso tästä valmistajan tuotevideo.

ORBIPAD on huipputehokas melamiinilaikka, joka valmistetaan patentoidusta melamiinivaahdosta. Laikka on parhaimmillaan keraamisten laattojen puhdistuksessa ja sitä voidaan käyttää olemassa olevilla siivouskoneilla. Puhdistusaineena riittää yleensä vesi, mutta esimerkiksi korjaamo-olosuhteissa tarvitaan mieto seos rasvalikaan toimivaa puhdistusainetta. Katso valmistajan tuotevideo.

BONASTRE SYSTEMS valmistaa myös muita laadukkaita laikkoja ja meillä on vielä testaukset kesken. Kerromme niistä sitten myöhemmin.

Voit pyytää meiltä esittelyä tai tilata yhden laikan kokeiluun. Kartoitamme tarpeesi ammattitaidolla ja opastamme sinut tai yrityksesi vastuullisempaan ja tehokkaampaan lattioiden hoitoon. Tai ota yhteyttä keskustellaksesi asiasta.

Terveisin,

Aarne EränenAarne Eränen.jpg

Beretta Palvelut Oy

20.09.2022Painehuuhtelulaitteet tekstiililattioiden puhdistukseen ja huoltoon.
24.02.2021Vastuullisempaa ja tehokkaampaa lattioiden puhdistusta BONASTREN laikoilla
26.03.2019Yläpölyjen imurointi helpommaksi
25.01.2019Korkeiden sisäikkunoiden välineuutuuksia
26.11.2018Homepölysiivous ohje
22.04.2015Uutuuksia korkeiden ikkunoiden pesuun
16.01.2013Työterveyslaitoksen ohje vanhan mikrobivaurioisen rakenteen purkamiseen
14.03.2016TUVASA (Turvallinen vahinkosaneeraaminen) hankkeen tuottama opas vahinkosaneerauksen palveluiden ostajille
14.03.2016Korkeiden ulkoikkunoiden peseminen