Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Puuöljy: laatua ja helppoutta puupintojen hoitoon

Pellavaöljypohjaiset tuotteet sisä- ja ulkokäyttöön

Perinteiset pellavaöljypohjaiset menetelmät:

LINFOIL - öljypohjainen kyllästysmenetelmä

Puulattian kyllästysmenetelmä on perinteinen ja sen perustana ovat puhdas pellavaöljy ja luonnonvahat. Käsittely antaa kauniin lopputuloksen ja kuivuu sekä imeytyy nopeasti trooppisillakin puulajeilla. Käsittely on helppo tehdä ja vaatii silloin tällöin koneellista hoitoa.Vesipohjaiset menetelmät:
IDRO - vesipohjainen kyllästysmenetelmä

Uutta teknologiaa sisältävä puulattian käsittelymenetelmä tekee puulattiasta erittäin helppohoitoisen, ja se perustuu puuöljyjen ja vahojen vesipohjaisiin seoksiin. Käsittely on erittäin helppo tehdä ja uudistaa, ja se myös kuivuu ennätysajassa! Käsittelyaineet ovat käyttäjälle ja ympäristölle haitattomia.

Tämä menetelmä soveltuu kohteisiin joissa on kova kulutus ja rajalliset huoltoajat. Kiillotuskoneen käyttö hoitamisessa ei ole tarpeellista.

Öljypohjaisten ja vesipohjaisten aineiden yhdistelmät:
LINFOIL/IDRO - yhdistetty kyllästysmenetelmä

Kahden hyvän menetelmän yhdistelmä yhdistää perinteisen käsittelyn lämpimät sävyt ja uuden teknologian helppohoitoisuuden. Peruskyllästys tehdään öljypohjaisella seoksella, ja pinta käsitellään helppohoitoiseksi vesipohjaisella aineella. Näin saadaan perinteisesti käsitellyn lattian hoito-ominaisuuksia parannettua huomattavasti. Menetelmä soveltuu uusille ja käytössä olleille lattioille.

Värisävyjä muuttavat aineet:
LINFOIL - öljypohjainen kyllästysmenetelmä puuöljyillä

Perinteisen puulattian käsittelymenetelmän perustana ovat puhdas pellavaöljy, luonnonvahat ja UV-suojatut pigmentit. Puuöljykäsittely antaa todella kauniin lopputuloksen ja muuttaa kauniisti puun väritystä haluttuun suuntaan. Aineet kuivuvat ja imeytyvät nopeasti trooppisillakin puulajeilla.

Värisävyinä on kastanja, pähkinänruskea, punainen, musta ja valkoinen. Aineita yhdistämällä saadaan sävytettyä erilaisia versioita tarpeen mukaan. Uudelle puupinnalle on myös mahdollista tehdä itse puun väriä tai sävyä muuttava käsittely ennen varsinaista kyllästyskäsittelyä. Nämä aineet valkaisevat, tummentavat tai vanhentavat puunpintaa.

Lakattujen parkettien pinnoitukset:
RX FOR WOOD FLOORS - lakattujen puulattioiden pinnoite

Rx for Wood Floors on nopea, taloudellinen ja järkevä menetelmä lakattujen puulattioiden pinnan uudistamiseen. Uuden menetelmän avulla lattioille saadaan upea ja kestävä uusi pinnoite nopeasti ja ilman hiomista. Menetelmä soveltuu myös laminaattilattioiden pinnoittamiseen. Pintakäsittely on erittäin tarttuva ja kulutusta kestävä.

Käsitelty alue voidaan ottaa kevyeen käyttöön kahdeksan tunnin kuluttua viimeisestä annostelusta. Käsittely on kovettunut kokonaan 24 tunnin kuluttua.

Lakattujen puulattioiden hionnat ja lakkaukset

Suoritamme ammattitaitoisesti myös puulattioiden hiontoja ja lakkauksia sekä paikkauksia. Tarvittaessa myös sävytämme lattian haluttuun sävyyn ennen lakkausta.