Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HydroPower Ultra ikkunanpesujärjestelmät

UNGERin tuotteet valmistetaan Saksassa ja siksi ne ovat luotettavia ja turvallisia käyttää. HydroPower Ultra suodatinjärjestelmien ja nLite pesuvarsien tuotesuunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös helppoon ja yksinkertaiseen käytettävyyteen. Tämä tuo enemmän tehokkuutta ja mielekkyyttä ikkunoiden pesemiseen.

Lataa järjestelmän esite ja käyttöohje täältä.

Voit katsella HydroPower Ultra käyttöohjevideon (engl) tästä.

HydroPower Ultra Starter Kit 857,90 sis ALV 24 %

HydroPower Ultra Starter Kit on suunniteltu esimerkiksi omakotitalojen ulkoikkunoiden, terassien lasitusten tai pienimuotoiseen ammattimaiseen ulkoikkunoiden pesemiseen. Suositeltu maksimi pesukorkeus nLite Alu pesuvarsilla on 6 metriä.

Starter Kit sisältää HydroPower Ultra DI suodattimen, jossa on kannessa veden puhtauden mittari, nLite Alu Master teleskooppivarsi 6 m/2,0 kg, harjan kiinnityskappale säädettävällä kulmalla, 28 cm leveä Power Brush pesuharja, nLite pesuletku 25 m.

Puhtaan veden tuottomäärä yhdellä suodattimella on >2000 litraa, kun vesijohtoverkoston veden puhtaus on <100 ppm (pehmeä vesi).

Vaihtosuodattimen hinta on 95,10 sis ALV 24 %

Adavnced Kit 2361,00 sis ALV 24 %


HydroPower Ultra Advanced Kit on suunniteltu esimerkiksi isojen omakotitalojen ulkoikkunoiden, taloyhtiöiden ulkoikkunoiden ja parvekelasitusten tai ammattimaiseen ulkoikkunoiden pesemiseen. Suositeltu maksimi pesukorkeus 8,6 metriä Carbon 24K hiilikuituisella pesuvarrella.

Perusvartta on mahdollista jatkaa kahdella 3,2 metrin Carbon 24K jatkovarrella. Silloin yletytään korkeimmillaan 16 metriin asti.

Advanced Kit sisältää HydroPower Ultra L DI suodattimen, jossa on kannessa veden puhtauden mittari, nLite Carbon 24K hiilikuituinen teleskooppivarsi 8,6 m, harjan kiinnityskappale säädettävällä kulmalla, 28 cm leveä Power Brush pesuharja, DuroFlex pesuletku 25 m.

Puhtaan veden tuottomäärä kahdella suodattimella on >6000 litraa, kun vesijohtoverkoston veden puhtaus on <100 ppm (pehmeä vesi).

Vaihtosuodattimen hinta on 233,25 sis ALV 24 %

Lisävarusteena esimerkiksi nLite Carbon 24K jatkovarsi 3,2 m 461,80 sis ALV 24 %.