Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Unger HydroPower Ultra Starter Kit DIUK1HydroPower Ultra Starter Kit on suunniteltu esimerkiksi omakotitalojen ulkoikkunoiden, terassien lasitusten tai pienimuotoiseen ammattimaiseen ulkoikkunoiden pesemiseen. Suositeltu maksimi pesukorkeus nLite Alu pesuvarsilla on 9 metriä.nlite_hydropower_di_starter_kit.jpg

Starter Kit sisältää HydroPower Ultra DI suodattimen, jossa on kannessa veden puhtauden mittari, nLite Alu Master teleskooppivarsi 6 m/2,0 kg, harjan kiinnityskappale säädettävällä kulmalla, 27 cm leveä Radius Brush pesuharja, nLite pesuletku 20 m.

Puhtaan veden tuottomäärä yhdellä suodattimella on keskimäärin 2000 litraa, kun vesijohtoverkoston veden puhtaus on vähemmän kuin 100 ppm.

Suodattimen läpi virtaa vettä 120-160 litraa tunnissa riippuen verkoston paineesta.

Voit helposti kytkeä järjestelmän kiinteistön vesipostiin ja käyttää pesemiseen jo olemassa olevia puutarhaletkuja ja liittimiä. Suodattimen ja pesuvarren liittimet sopivat yleisiin puutarhaletkujen liittimiin. Vaihtoehtoisesti voit tiedustella valmista letkukelaa, jossa on halkisijaltaan 9 mm pesuletku. Se on kevyempi ja notkeampi käytössä.

Lataa HydroPower suodattimen esite ja käyttöohje tästä.

Vaihtosuodattimen hinta on 76,60 euroa sis alv 24 %.

Katso valmistajan esittelyvideo täältä.

Katso valmistajan käyttöohjevideo täältä.

Tuotteen paino: 10 kg

Hinta:857.90 €

Lisätiedot

Maksimi pesukorkeus: 6 metriä