Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

RUBOUT lasipintojen tehopuhdistusaine 0,5 LRUBOUT poistaa lasipinnoilta kalkkisaostumat, lian, ruosteen, hiuslakan ja muut kerrostumat. Tuotetta voi käyttää myös muilla pinnoilla, mutta soveltuvuus on ensin testattava.

Puhdista ikkuna/lasi/peili normaalisti. Kostuta pesusieni ja annostele tuotetta pesusienelle. Levitä RUBOUT pestävälle alueelle, maksimissaan noin 1 m2 kerrallaan. Hankaa aluetta sienellä haluamasi aika. Pese tai huuhtele tuote pois pinnalta vedellä. Uusi käsittely tarvittaessa. Huuhtomisen jälkeen voit suojata pinnan soveltuvalla suoja-aineella.

VAROITUShaitallinen_arsyttava_herkistava_vaarallinen_otsonikerrokselle.gif

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta /kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Varastoi lukitussa tilassa. Sisältää: 5 %-15 % anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä, sisältää hajusteita

Hinta:22.95 €