Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

ORPIPAD MEDIUM melamiinilaikka 18"/450 mm

ORBIPAD MEDIUM on suosituin melamiinilaikka, koska monessa kohteessa vaadittava puhdistusteho ja kulutuskestävyys ovat hyvässä tasapainossa keskenään. Kohteita ovat esimerkiksi toimistot, joissa on erilaisia lattiapinnoitteita.

ORPIPAD melamiinilaikat ovat tehokkaimpia puhdistuslaikkoja päivittäiseen käyttöön, jaksottaiseen käyttöön tai perussiivouksiin.

Katso tuovideo tästä.

Ne toimivat parhaiten keraamisilla laatoilla, graniitilla, epoksilattioilla ja PU-pintaisilla joustavilla pinnoitteilla tai massavalulattioilla.

Säännöllisessä käytössä puhdistusainetta ei tarvita tai sitä tarvitaan paljon vähemmän kuin aikaisemmin. Peruspuhdistuksissa voidaan tarvita puhdistusainetta, riippuen likatyypistä, nopeuttamaan puhdistusprosessia.

Niiden erinomainen puhdistusteho perustuu kitkaan ja hyvään mekaaniseen kosketukseen pinnan huokoisuuden kanssa. Niiden mekaaninen kosketus on omaa luokkaansa verrattuna tavallisiin puhdistuslaikkoihin. Voit verrata melamiinilaikan mekaanista tehoa pyyhekumin käyttöön.

Niitä on saatavilla kaikenkokoisena ja muotoisena sekä kaikkiin käyttötarkoituksiin puhdistuspalveluissa. Laikkoja, hankauslevyjä, käteen sopivia sieniä. ORBIPADIT sopivat kaikkiin yhdistelmäkoneisiin ja lattianhoitokoneisiin sekä pienempiin puhdistuskoneisiin.

Laikkojen kulutuskestävyys

Laikkojen käyttöikä on riippuvainen pinnan kuntoisuudesta, karkeudesta ja huokoisuudesta. Tärkeää onkin valita oikea ORBIPAD työn vaativuuden ja pinnan materiaalin mukaan.

Pehmeä ORBIPAD SOFT on paras puhdistusteholtaan, mutta se kuluu nopeasti. Se soveltuu parhaiten pehmeämpien ja sileiden materiaalien puhdistamiseen.

ORBIPAD MEDIUM on suosituin, koska monessa kohteessa vaadittava puhdistusteho ja kulutuskestävyys ovat hyvässä tasapainossa keskenään. Kohteita ovat esimerkiksi toimistot, joissa on joustava lattiapinnoite.

ORBIPAD HARD on pääasiassa suurkohteiden ja karkeiden lattioiden laikka hyvän kulutuskestävyyden vuoksi, mutta väheksymättä sen puhdistustehoa. Kohteita ovat esimerkiksi kylpylät ja uimahallit.

Ohjeellisia arvoja laikkojen kulutuskestävyydestä: ORBIPAD SOFT 15-500 m2, ORBIPAD MEDIUM 300-3000 m2, ORBIPAD HARD 1000-10 000 m2.

VÄLTÄ ALKOHOLI-, LIUOTIN TAI KLOORIPOHJAISTEN PUHDISTUSAINEIDEN KÄYTTÖÄ MELAMIINILAIKKOJEN KANSSA

Voit valita 3 erilaisesta melamiinilaikasta sopivan kohteeseesi.

ORBIPAD SOFT pehmeämmille ja sileämmille materiaaleille. Sillä on paras puhdistusteho, mutta se kuluu nopeasti.

ORBIPAD MEDIUM on suosituin melamiinilaikka. Sen puhdistusteho ja kulutuksenkesto ovat hyvässä tasapainossa keskenään.

ORBIPAD HARD soveltuu parhaiten karheammille pinnoille.

Laikkoja on saatavilla kaikenkokoisina ja muotoisina.

Hinta:59.50 €

Lisätiedot

Soveltuvuus: Keraamiset laattapinnat, epoksilattiat, betonilattiat, vinyyli/linoleumilattiat
Kulutuskestävyys: Keskikova ja suosituin melamiinilaikka. Ohjeellinen kulutuksenkesto 300-3000 m2
Hinta ALV 0 %: 48,00