Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BONASTRE DUO ylläpitolaikka 20"

Bonastre Duo on optimaalinen laikka yhdistelmäkoneisiin, kun haluat pitää lattiat kiiltävinä ja puhtaina helpolla tavalla. Sitä on saatavilla kaikkiin koneisiin ja kaiken kokoisena. Tulet yllättymään sen tehokkuudesta, jopa kovan kulutuksen kohteissa.

Puhdistusaineena Bonastre Duo laikan kanssa käytät vain vettä.

Bonastre Duon avulla palautat lattian kiillon nopeammin kuin millään muulla laikalla. Mutta, tietenkin, jos lattia on todella kulunut on suositeltavaa käyttää peruskunnostukseen Bonastre timanttilaikkoja, Bonastre Pro hiontapaloja tai Bonastre Extreme laikkoja tarpeen mukaisesti.

Katso tuotevideo tästä!

Peruskunnostuksen voit tehdä myös yhdistelmäkoneella tai vaihtoehtoisesti lattianhoitokoneella, merkistä tai mallista riippumatta. Ja kiillotuksessa voit käyttää myös HS tai UHS lattianhoitokonetta.

• Helppo prosessi hallita
• Kiillottaa nopeammin kuin muut laikat
• Kemikaaleja ei tarvita, vain vettä
• Ihanteellinen yhdistelmäkonekäyttöön
• Alhaiset kustannukset
• Parhaat lopputulokset
• Lattia ei tule liukkaaksi, ei kuivana eikä märkänä
• Laikoissa optimaalinen kitka, joka säästää koneen akkuja
• Kaikkia kokoja on saatavilla

Kuinka käytän Bonastre Duo laikkoja?

Laikan värillistä puolta käytetään lattiaa vasten. Jos lattia on jo kiiltävä tai hyvässä kunnossa, voit käyttää heti Bonastre Duo laikkaa. Jos lattia on kulunut, suosittelemme kunnostusta punaisella Bonastre timanttilaikalla. Näin saavutat nopeammin tasaisen kiillon ja helppohoitoisemman lattian.

Käyttö lattianhoitokoneella:

Poista irtolika lattialta. Annostele lattialle vettä, niin että se on varmasti märkä. Aja lattianhoitokoneella alueen yli 5-10 kertaa ja imuroi likainen vesi pois. Lisää puhdasta vettä ja jatka työskentelyä. Toista tämä niin kauan, kunnes vesi pysyy puhtaana ja saavutat haluamasi kiiltoasteen.

Käyttö yhdistelmäkoneella:

Aja laikalla 20-30 kertaa alueen yli limittäisillä ja ristikkäisillä ajolinjoilla jos mahdollista. Kaikkia ajoja ei tarvitse tehdä samalla kertaa. Jos kiilto ei merkittävästi lisäänny, toimi seuraavasti:
Optio 1: Käytä punaista Bonastre timanttilaikkaa tasoittaaksesi lattian pinnan epätasaisuudet. Ota sen jälkeen Bonastre Duo laikka käyttöön.
Optio 2: Jos haluat peilinkirkkaan lopputuloksen, käytä ensin Bonastre Pro hiontapaloja. Opastamme sinua kuinka lattiaa entisöidään Bonastre Pro hiontapaloilla.

Ota sen jälkeen Bonastre Duo laikka käyttöön.

Vinyylilattiaa tai betonilattiaa voit kiillotta kuivalla Bonastre Duo laikalla ja HS tai UHS koneella saadaksesi korkean kiiltoasteen mekaanisesti.

Hinta:52.10 €

Lisätiedot

Laikan koko: 20"/500 mm
Laikan käyttöikä: Päivittäisessä käytössä yli 75 000 m2
Hinta ALV 0 %: 42,00

Suosittelemme myös

BONASTRE DUO ylläpitolaikka 17"

DUO.jpg&width=280&height=500
Bonastre Duo on optimaalinen laikka yhdistelmäkoneisiin, kun haluat pitää lattiat kiiltävinä ja puhtaina helpolla tavalla..
Hinta: 42.15 €

BONASTRE DUO ylläpitolaikka 18"

DUO.jpg&width=280&height=500
Bonastre Duo on optimaalinen laikka yhdistelmäkoneisiin, kun haluat pitää lattiat kiiltävinä ja puhtaina helpolla tavalla..
Hinta: 39.70 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »