Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

UNGER HydroPower Ultra Professional Kit ammattikäyttöönHydroPower Ultra Professional Kit on suunniteltu esimerkiksi kiinteistöjen ulkoikkunoiden, taloyhtiöiden ulkoikkunoiden ja parvekelasitusten tai ammattimaiseen ulkoikkunoiden pesemiseen. Suositeltu maksimi pesukorkeus nLite CarbonFibre pesuvarsilla on 13,5 metriä.

Professional Kit sisältää HydroPower Ultra L DI suodattimen, jossa on kannessa veden puhtauden mittari, nLite CarbonFibre Master teleskooppivarsi 6,63 m/1,6 kg, nLite CarbonFibre jatkovarsi 3,41 m, harjan kiinnityskappale kiinteällä kulmalla, 27 cm leveä Radius Brush pesuharja, nLite pesuletku 25 m.

Puhtaan veden tuottomäärä on suodattimella on keskimäärin 6000 litraa, kun vesijohtoverkoston veden puhtaus on vähemmän kuin 100 ppm.

Voit helposti kytkeä järjestelmän kiinteistön vesipostiin ja käyttää pesemiseen jo olemassa olevia puutarhaletkuja ja liittimiä. Suodattimen ja pesuvarren liittimet sopivat yleisiin puutarhaletkujen liittimiin. Vaihtoehtoisesti voit tiedustella valmista letkukelaa, jossa on halkisijaltaan 9 mm pesuletku. Se on kevyempi ja notkeampi käytössä.

Vaihtosuodattimen hinta on 192,70 euroa sis alv 24 %.

Lisävarusteena esimerkiksi nLite Connect
CarbonFibre jatkovarsi 3,41 m/0,8 kg 398,00 euroa sis alv 24 %.

Katso valmistajan esittelyvideo täältä.

Katso valmistajan käyttöohje video täältä.

Tuotteen paino: 25 kg

Hinta:2 421.70 €

Lisätiedot

Maksimi pesukorkeus perusvarrella: 10 metriä
Maksimi pesukorkeus lisäjatkovarrella: 13,5 metriä
Maksimi pesukorkeus Ultra Himod pesuvarsilla: 20 metriä