Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

LAATUA JA HELPPOUTTA TEKSTIILIPINTOJEN HOITOON

Tekstiilimattopinnattekstiilimattopinnat.jpg

Tekstiilimattoa käytetään sisustusmattona, työpistemattona, käytävämattona, kuran ja lian keräämiseen sekä koko lattian päällysteenä. Lattialla tekstiilipinnat likaantuvat kuten kovatkin lattiamateriaalit, mutta kätkevät ja sitovat likaa huomattavasti tehokkaammin. Tutkimusten mukaan 70-80 % liasta on kuivaa pölymäistä likaa, jonka poistamiseen riittää imurointi tehokkaalla mattoimurilla.

Tahranpoisto pitää mattopinnat siistinä huolto- ja peruspesujen välillä. Näissä pesuissa tulee välttää liiallista kosteuden käyttämistä. Eri menetelmistä ja tekniikoista kerromme tarkemmin kohteen ja työn vaativuuden mukaan. Oikeantyyppisten kemikaalien ja menetelmien käyttäminen on ensiarvoisen tärkeää hyvän ja turvallisen pesutuloksen aikaansaamiseksi.

Verhoilukankaat

verhoilukankaat.jpg

Useimmiten huonekalu on päällystetty kankaalla. Laatuja ja kuoseja on lukematon määrä, mutta selvää on että verhoilut likaantuvat ja tarvitsevat puhdistusta. Säännöllinen imurointi ja tahrojen poistaminen tai käsinojien puhdistaminen vähentää perusteellisemman puhdistuksen tarvetta.

Perusteellisemmissa puhdistuksissa tulee välttää aina liiallisen kosteuden käyttämistä. On myös verhoilukankaita jotka sietävät kosteutta äärimmäisen huonosti. Vaahto- tai liuotinpesu on näille kankaille ainoa vaihtoehto. Toimitamme tuotteita kaikkiin verhoilujen puhdistusmenetelmiin ja tarvittaessa koulutamme henkilökunnan menetelmien oikeaan käyttämiseen.

Tutustu tuotteisiimme verkkokaupassa >>

Suojauskäsittelytverhoilun_suojaus.jpg

Monet verhoilukankaat ja matot ovat valmistusvaiheessa suojauskäsiteltyjä. Käsittely voidaan tehdä kuituun tai valmiiseen tuotteeseen. Se parantaa niiden hoidettavuutta. Käsittely kuitenkin kuluu käytössä, mutta se on mahdollista uusia huolellisen puhdistuksen jälkeen. Myös käsittelemättömälle pinnalle voidaan tehdä suojauskäsittely ja ylläpitää sitä puhdistusten yhteydessä. Käsittely on syytä tehdä hyvälaatuisella tuotteella pesuaineista vapaalle pinnalle.

<< Takaisin Verhoilujen ja mattojen käsittelyt -sivulle