Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Express Lane esikäsittelyaine mattojen ja verhoilujen puhdistukseen 5 L

EXPRESS LANE tekstiililattioiden kulku-urien ja tahraantuneiden alueiden esikäsittelyyn

Express Lane on erittäinen tehokas ja nopeavaikutteinen rasvaa, tahroja ja vesipohjaista likaa irrottava esikäsittelyaine tekstiililattioiden puhdistukseen. Tekstiililattioiden esikäsittelyn tarkoituksena on parantaa puhdistustulosta, nopeuttaa puhdistuprosessia ja säästää lattian rakenteita liialliselta kosteudelta painehuuhteluvaiheessa.

Express Lane on suunnteltu käytettäväksi painehuuhtelumenetelmän kanssa, koska se ja sen irrottama lika pitää huuhdella pois lattiasta.

Laimennettu liuos sumutetaan isona pisarana imuroidulle ja puhdistettavalle pinnalle 5-10 min ennen painehuuhtelua. Sumuta sopivan kokoinen alue niin, että ehdit painehuuhdella sen ennen käsittelyn kuivumista. Esikäsiteltävän aluuen koko riippuu painehuuhtelulaitteen tehokkuudesta ja puhdistushenkilön ammattikokemuksesta. pH 9.5.

Annostelu 170-250 ml 5 litraan lämminta tai kylmää vettä. Annostelusuhde on riippuvainen materiaalin likaisuudesta.

Tuotetta voi käyttää myös kalusteverhoilujen esikäsittelyssä samaan tapaan kuin tekstiililattioilla. Muista aina uudessa kohteessa testata kuitujen värjäyksen kestävyys.

Jos olet epävarma tuotteen soveltuvuudesta käyttämääsi puhdistusprosessiin, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme +358 108 333 933.

Käyttöturvatiedotteen saat ladattua tästä.

Tuotteen paino: 5 kg

Hinta:86.35 €